Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. Ved at fortsætte brugen af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies.

Rabatkoder for populære butikker

Y

Om rabatkoder

Hvad er en rabatkode?

En rabatkode er et tilbud som er bundet til en specifikke kode som giver dig rabat eller andre fordele. Det hænder også at andre navn, som "kampagnekode" eller "kuponkode" er brugt istället, men det är ikke nogen forskel. Rabatten kommer normalt som et fast beløb (f.eks. 50 kr rabat) eller en procentsats (f.eks. 10% af købsbeløbet). Lejlighedsvis giver rabatkoden i stedet andre fordeler, f.eks. fri fragt eller en gratis produkt.

Rabatkoder er normalt tilgængelige i begrænset tid og lejlighedsvis er der også andre grænser for at de skal vaere gyldige, f.eks. at du skal købe for mere end et vist beløb eller at rabatkoden kun er gyldig for visse produkter eller kategorier.

Hvordan nytter jeg en rabatkode?

Du registrerer din rabatkode i netbutikkens kasse. Normalt har butikken et specielt feld for rabatkoder. Efter at du har skrevet koden i kassan og trykket på knappen for at registrere din rabatkode, er det vigtigt at du kontrollerer at rabatten er registreret korrekt, inden du færdiggør din bestilling. Normalt får du nogen form af feedback som viser at rabatkoden har givet effekt.

Om netbutikken kræver registrering før køb, hænder det i visse tilfælde at du får mulighed at skrive din rabatkode første efter det at du registreret dig. Uanset hvad, er det som sagt vigtigt at du altid kontrollerer at rabatten er blevet korrekt registreret inden du færdiggør dit køb og betalingen. Det er ikke muligt at kræve rabat eller registrere din rabatkode når dit køb er færdiggjort.

Jag finder ikke nogen rabatkode for min favorit butik - hvorfor?

For at gøre livet lettere for vores besøgende, fjerner Disconta.dk alle tilbud som ikke længere er aktuelle. Det er inte altid alle butikker har nogen rabatkode som er aktuel og Disconta viser ikke rabatkoder som er udløbet. Imidlertid vil du se andre fordelagtige aktuelle rabatter og tilbud. Bliv derfor ikke skuffet hvis du inte finder nogen rabatkode for butikken lige nu. Brug övrige tilbud på Disconta.dk i mellemtiden - og huske at nye rabatkoder kan komme når som helst!

Med dette sagt, ønsker vi dig nu held og lykke med at spara tusinde sammen med Disconta.dk!

Følg Disconta i sociale medier

Følg Disconta i sociale medier

Facebook Google+ Twitter Pinterest Instagram Youtube