Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. Ved at fortsætte brugen af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies.

Valentinsdag rabatkoder og tilbud 2025

0 verificerede rabatkoder og tilbud

Godt valg! [storename] er blevet åbnet i en anden browserfane. Tilmeld dig gratis til MitDisconta for at holde styr på alle dine favorittilbud. Klik på dette tilbud en gang til for at åbne [storename] i denne fanen.

Vælg butikker


Følg Disconta i sociale medier

Facebook Google+ Twitter Pinterest Instagram Youtube

Hvornår er det Valentinsdag?

Valentinsdag fejres 14. februar og er kendt som "de elskendes helligdag". På denne dag udveksler par blomster, kort, chokolade eller andre former for kærlige gaver. Afholdelse af valentinsdag i Danmark er en forholdsvis ny tradition, mens USA må siges være foregangsland for helligdagen.

Hvorfor fejrer vi Valentinsdag?

Dagens fejring opstod i England og Frankrig i middelalderen i forbindelse med fejringen af Saint Valentins helgen. Valentinsdag blev en fest for ungdom og kærlighed, med paragliding spil som en fælles funktion - og i den forbindelse begyndte dagen at være forbundet med kærlighed. I 1800-tallet var de forelskede i Europa godt i gang med at sende hinanden pænt dekorerede valentinskort og i 1840'erne kom de første kommercielle kort.

Hvordan fejres Valentinsdag i Danmark?

Den mest almindelige måde at fejre Valentinsdag i Danmark på er at købe gaver og spise middag med sin partner. Af dem der fejrer, køber omkring mange mennesker en gave til nogen, mens andre vælger at fejre Valentinsdag ved en middag - enten ved at lave en lidt finere middag hjemme eller ved at spise ude på en restaurant.

Hvem skal jeg købe Valentinsdag gave til?

De fleste købere, der køber gave til Valentinsdag, gør det til deres partner, eller kæreste. Men især blandt kvinder er det også forholdsvis almindeligt at købe Valentinsdagsgaven til enhver anden person for at vise overvejelse.

Spar dine favoritrabattkoder enkel og gratis med MitDisconta